SATILIK DEDEKTİFLİK SİTESİ

Google 1. Sayfada çıkan özel dedektif siteleri satılıktır.

Detaylı bilgi için mail adresi: dedektifjo@hotmail.com

27 Mart 2014 Perşembe

Eş Takibi Ve Evlilik Öncesi Araştırma

         Bir Evliliğin Sona Ermesi, Bir Yuvanın  Darmadağın Olması Yaşanabilecek En Zor  Anlardan Biridir. Üstelik Sebebi Aldatma  Olduğunda. Aldatılmak ve Aldatmak İki Taraf İçinde Onur Kırıcı Bir Durumdur . Aldatılmak Düşüncesi İnsanı Yer Bitirir, Sadece Evlilik Yaşantısını Değil İnsanın İş Hayatını, Sosyal Hayatını Alt Üst Eder. Kimse Bir Şüphe Yüzünden Yuvasını Yıkmak da İstemez. Kafanızdaki Tüm Şüpheler İçin Bizi Çekinmeden Arayabilirsiniz.Uzman Ekibimiz Eşinizi Gözlem Altına Alıp Sizden Habersiz Kimlerle Görüşüyor, Söylediği gibi mi Yaşıyor Sizin İçin En İnce Ayrıntısına kadar Araştırıp Tüm Cevapları ayrıntılarıyla Size Belgeler İle  Sunalım. 

 Eş Takibi Ve Dedektiflik Süreç Aşamaları..

 Eş Takibi Ve İhanet Tespitini İnce Detaylarına Girmeden Bahsetmek Gerekirse..
Uzman Ekibimiz  Eş Takibine Başlamadan Önce Takip Edilecek Kişi Veya Kişiler Hakkında Detaylı Bilgileri Başvuruda Bulunan Kişiden Alınmasıyla

Verilen Adreslere  Konusunda Uzman 2 Kişilik Keşif Ekip Gönderilir.
Keşif Ekibi Verilen Adreslerin Takip İçin Uygun Olup Olmadığının Değerlendirmesini Yaparak Takibi Yapacak Özel Dedektif Ve Araştırma Görevlilerine Detaylı Bilgileri Verir. Keşif Yapılmasının Amacı  Yaşanabilecek En Ufak İstenmeyen Bir Olay Sonucu Takip Ettiren Şahıs İçin Büyük Sıkıntılar Çıkarabilme İhtimaline Karşı Önceden Alınacak Önlemlerin Değerlendirmesinin Yapılmasıdır.  Örnek Verecek Olursak.. Takip Edilecek Olan Kişini Evi Veya Çalıştığı Yer Özel Dedektifin Bekleme Yapmasına Uygun Olmayan Bir Yer İse Çevredeki Meraklı İnsanların Veya Takip Edilecek Kişinin Çok Kolay Dikkatini Çekebilmektedir. Bir Özel Dedektif İçin Takibe Başlanacak Olan Başlangıç
Yeri Oldukça Önem Taşımaktadır. Haliyle Bir Özel Dedektifin Yaya Ve Araç Trafiğinin Olmadığı Dar Sokakta Veye Caddede Aracının İçinde Saatlerce Beklemesi Dikkat Çekebilir. En Basit Bir Olasılık  Çevrede Oturan İnsanların Emniyete  Şikayet Etmesiyle Özel Dedektifi Olduğu Bölgeden Uzaklaştırabiliyor. Bu Gibi Durumlarda Dedektif Kendini Açığa Çıkma İhtimaline Karşı Takip Yerinden Uzaklaşıyor. Haliyle Takip Başlamadan Bitmiş Oluyor. En Kötü İhtimal İse Takip Edilecek Şahısın Dedektifin Kendisini Takip Ettiğini Anlamasıdır. Takip Edilen Kişi Takip Edildiğini Farkeder İse Takip Ettiren Kişiyi Sıkıntılı Bir Duruma Sokabilir. Haliyle Takip Ettiren Kişinin Şüpheleri Muallakta Kalabilir.

Yapılan Keşif Takip İçin Uygun İse Uzman Ekibimiz Aralarında Yapacağı Değerlendirme Sonucu Takip İçin Gerekli Olan Araç Ve Gereç Sayısı , Takibe Katılacak Personel Sayısı Ve Diğer Ayrıntıları Belirleyip Takibe Öyle Çıkar.Eş Takibini En Az İki En çok sekiz  Kişi İle Yapılmaktadır.  Riskli Olan Takiplerde Başvuran Kişinin Herhangi Bir Mağduriyet Yaşamaması Açısından Takip Personeli Sayısı Artabiliyor. Riskli Olmayan Yerlerde İki Kişilik Profosyonel Bir Ekip Eş Takibini Kusursuzca Yapabilmektedir.

Eş Takibinde Özel Dedektifin Çok Dikkatli Olması Gerektiği Gibi Takip Ettiren Kişininde Çok Dikkatli Olması Gerekmektedir. Takibi Tehlikeye Sokabilecek Hareketlerden Ve Davranışlardan Kaçınmalıdır.
Örneğin; Takip Yapılacağı Hafta Eşine Önceki Günlere Nazaran Çok Fazla Sorular Sormamalıdır. Takip Yapılacağı Gün Ne Yapacağını? Kiminle Olacağını ? Nerede Olacağını? Vb.. Gibi Soruları Aşırıya Kaçmadan Öğrenmelidir. Bu Bilgilerin Özel Dedektifin Takip Aşamasında Çok İşine Yarayabileceğini de Unutmayınız. Dedektif İle Yaptığınız Görüşmede Bu Bilgileri Dedektif İle Paylaşırsanız Takip Dahada Kolay Hale Gelecektir.

Özel Dedektiflerimiz Eş Takibinde Takip Edilecek Olan Kişinin Ailesi İle Birlikte Geçirmediği Zamanlarda Neler Yaptığı , Kimlerle Görüştüğü , Nerede Olduğunu Uzman Ekibimiz Video Veya Resim Olarak Başvuran Kişiye Bir  Rapor Halinde Hizmet Bitiminde Sunmaktadır.
     
         Bilirsiniz ki Şüphe İle Yaşamak Hayattaki En Büyük Izdıraplardan Biridir. Eşinizin Sizi Aldattığından şüpheleniyor İseniz Dedektiflik Şirketimizden Hizmet Almanız Durumunda Tüm Şüphelerinizi Belgeler İle Sonlandırıyoruz.

Özel Hayatınız Bizimle Güvende. Bilgileriniz Kesinlikle Üçüncü Şahıslarla Paylaşılmamaktadır. Şirketimizin Bugüne Kadar Vermiş Olduğu Eş Takibi Hizmetinde Başvuran Kişinin Hiç Bir Mağduriyet Yaşamaması İçin Çok Titiz Çalışmalarla Bir Çok Eş Takibinde  Sonuç Garantili Hizmet Vermiştir.  

7/24 ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ: 

Takip İçin Gerekli Olan Bilgiler;
-Takip Edilecek Kişinin Yakın Zamanda Çekilmiş Fotoğrafı
-T.C Kimlik Numarası
-Aracı Var İse Plakası , Markası Ve Rengi
- Ev Ve İş Yeri Adresi
-Gidebileceği Adresler

 
                     Evlilik Öncesi Araştırma


 Evlilik Oldukça Kutsal Bir Müessesedir. Bu Nedenle Evleneceğiniz Kişiyi Gerçekten Tanımanız  Çok Önemlidir. Sizden Önceki Yaşantısı Hakkında Bilgi Sahibi Olmanız Evleneceğiniz Kişiyle Nasıl Bir Hayatınız Olacağınız Hususunda Size Işık Tutacaktır. Profesyonel Ekibimizle Araştırılacak Şahısı Günlük Hayatını Nasıl Geçirdiğini,  Gece Yaşantısının Nasıl Olduğunu ,  Kumar Alkol Ve Uyuşturucu Gibi Alışkanlıklarının Olup Olmadığını , İş Hayatında Nasıl Bir Mevkiye Sahip Olduğunu Detaylarına Kadar İnceler Ve Sizlerin Bu Önemli Kararınızda Size Yardımcı Olmak İsteriz.

Önemli Hatırlatma: Telefon Kayıtları , Telefon Dinlemesi , Banka Hesap Bilgileri Ve Kanuna Aykırı Tüm İsteklerinize Yanıt Verilmemektedir.


7/24 ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ: